Vi stödjer Klimatriksdag 2014!

Det var tyst om klimatförändringar i 2010 års valrörelse. Det får inte hända igen! Därför ordnas i år en symbolisk Klimatriksdag, ett partipolitiskt och religiöst obundet initiativ. Syftet är att få samtliga partier att föra upp klimatfrågan på agendan till valet i höst.

Klimatriksdagen genomförs den 6-8 juni i Norrköping. Under denna helg möts aktivister, experter och ”helt vanliga” människor för att ta fram kraftfulla, radikala men fullt genomförbara förslag att konfrontera politikerna med i valrörelsen. Vi kan inte vänta in saktfärdiga politiker, vi vill börja gå mot ett hållbart samhälle!

Vi stöder Klimatriksdag 2014, kom med du också!

För mer information och anmälan se www.klimatriksdag2014.se

Sista anmälningsdag 23 maj

 

Se även trailern i YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jO-Ffuk3LDY

Välkommen!