Läs decenniets viktigaste bok!

big_world_small_planet

Vill du på ett enkelt och trevligt sätt få mer kunskap om de stora miljöfrågorna inför de stundande klimatförhandlingarna i Paris i december?. Boken som kallats ”decenniets viktigaste bok” – Big World Small Planet, av Johan Rockström och Mattias Klum, kommer att ge dig inspiration och viktiga kunskaper i klimat- och miljöfrågorna.

Johan Rockstöm, professor i miljövetenskap, berättar på ett enkelt och pedagogiskt sätt i boken. Han anser att ett stabilt klimat kräver både utsläppsminskningar och att vi förvaltar våra ekosystem på ett hållbart sätt! Du får, genom att läsa boken aktuell miljövetenskap. Han gör det lättare för dig att följa klimatdebatten i ett komplext ämne.

I somras, 2015, var Johan Rockström sommarpratare och genom att lyssna på denna professor i miljökunskap blir de garanterat inspirerad och får ökad förståelse för annars så komplexa frågor som klimat- och miljöhotet innebär. Budskapet är att vi fortfarande har möjlighet att undvika en katastrof på vår planet – men tiden håller på att rinna ut om vi inte omedelbart vidtar de åtgärder som rekommenderas av den samlade vetenskapen.
Här är en länk till Johan Rockströms sommarprat. Du kommer till Sveriges Radios hemsida och överst på sidan ser du texten Sommar & Vinter i P1, Johan Rockström och triangelsymbolen du trycker på för att lyssna! Lycka till!

Länk: P1 sommarprat med Johan Rockström 
(http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=6209558)

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.