Svar från Motala kommun

Naturskyddsföreningen i Motala har fått svar på det öppna brev som publiceras i MVT den 11 juni 2020, (länk till artikeln: https://motala.naturskyddsforeningen.se/2020/06/08/oppet-brev-till-kommunstyrelsen-i-motala/ .

Kommunen avbryter nu alla planerade återstående arbeten avseende trädfällning i norra Varamobaden. Eventuella kommande naturvårdsinsatser kommer kommunen planera utifrån samråd med intern och extern expertis. Man förbehåller sig också att ta ner träd som innebär direkt fara för personer som vistas i dess närhet.

Naturskyddsföreningen i Motala kommer framöver på sedvanligt sätt följa upp detta ärende och undersöka möjligheterna att kunna utveckla ett bra samarbete med kommunen i de aktuella frågorna.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.